вівторок, 21 листопада 2023 р.

День гідності

    У Заліщицькій державній гімназії (21.11.2023) психологом гімназії, Гарвасюк І.І.  та педагогом – організатором, Маринюк І.П, спільно з  кл.керівником 6-А класу, Олексюк О.М. було проведено  просвітницьке заняття,  присвячене Дню Гідності та Свободи.
 






 

четвер, 16 листопада 2023 р.

Урок толерантності від психолога - Ірини Гарвасюк

     З нагоди відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада 2023) у 6-А класі проведено просвітницьку годину "Толерантність починається з мене",  присвячену толерантності, культурі миру, нетерпимості до проявів насильства, підвищення обізнаності з питань протидії насильству.  Робота була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок та поглядів.  Гімназисти активно приймали участь в обговоренні даної теми, аналізували та робили висновки, наводили приклади із власного життя та аналізували відповіді на запитання " Яку якість характеру вони цінують найбільше?"

      Молоде покоління, яке ми виховуємо, потребує знати, якою ціною український народ здобуває свою свободу і незалежність. Кожен свідомий громадянин повинен усвідомлювати, що право жити у вільній державі потрібно цінувати і шанувати. Щоб бути гідними, потрібно бути толерантними!