неділя, 31 грудня 2023 р.

Вітаю з Новим роком!

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб у вашому домі цілий рік був мир, затишок, любов і щастя. Нехай Новий рік принесе багато радісних і щасливих днів!






понеділок, 4 грудня 2023 р.

День українських Збройних Сил

В День Збройних сил України від усієї душі хочу побажати міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань.








вівторок, 21 листопада 2023 р.

День гідності

    У Заліщицькій державній гімназії (21.11.2023) психологом гімназії, Гарвасюк І.І.  та педагогом – організатором, Маринюк І.П, спільно з  кл.керівником 6-А класу, Олексюк О.М. було проведено  просвітницьке заняття,  присвячене Дню Гідності та Свободи.
 






 

четвер, 16 листопада 2023 р.

Урок толерантності від психолога - Ірини Гарвасюк

     З нагоди відзначення Міжнародного дня толерантності (16 листопада 2023) у 6-А класі проведено просвітницьку годину "Толерантність починається з мене",  присвячену толерантності, культурі миру, нетерпимості до проявів насильства, підвищення обізнаності з питань протидії насильству.  Робота була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок та поглядів.  Гімназисти активно приймали участь в обговоренні даної теми, аналізували та робили висновки, наводили приклади із власного життя та аналізували відповіді на запитання " Яку якість характеру вони цінують найбільше?"

      Молоде покоління, яке ми виховуємо, потребує знати, якою ціною український народ здобуває свою свободу і незалежність. Кожен свідомий громадянин повинен усвідомлювати, що право жити у вільній державі потрібно цінувати і шанувати. Щоб бути гідними, потрібно бути толерантними!






неділя, 29 жовтня 2023 р.

понеділок, 16 жовтня 2023 р.

Здорове харчування - запорука здоров'я


Здорове харчування передбачає гармонійне споживання білків, жирів, вуглеводів, вітамінів, макро- і мікроелементів, клітковини та біологічно активних речовин — основних речовин, які містяться в харчових продуктах.



 

вівторок, 26 вересня 2023 р.

Ярмарок

 Сьогодні у гімназії відбувся ярмарок, де учні нашого класу взяли активну участь. Всі отримані кошти підуть на ЗСУ.





пʼятниця, 1 вересня 2023 р.

З 1 вересня

Настає новий навчальний рік, попереду нехай вас чекають тільки нові пізнання, успіх і везіння, нехай день знань надихне на нові досягнення, дасть тверду опору для подальших життєвих перспектив!






четвер, 18 травня 2023 р.

З Днем вишиванки

 Вишиванка – символ України,

Кожної великої родини,

Нашої історії та мови

Залюбки вдягаємо її знову.











понеділок, 8 травня 2023 р.

День пам'яті та примирення  — пам'ятний день в Україні, який вшановують 8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини (цю подію заведено розглядати як символ перемоги над нацизмом). Відповідно до Указу Президента України, підписаного 2015 року, метою відзначення є «гідне вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлення поваги всім борцям проти нацизму».






четвер, 27 квітня 2023 р.

Учні 5-А класу досліджували торгівлю нашого міста

 Гімназисти вивчали торгівлю нашого міста і зробили аналіз цін.




https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HS-ZSU24XepITk-Z9Eg5Po8XU2tLdWYP3lKMH_LPh-g/edit#gid=0



субота, 25 березня 2023 р.

Учні 5-А класу підготували хресну дорогу

На хресній, Боже, на Твоїй дорозі
Пізнав я. Христе, всю Твою любов...
Вчини, щоб духом залишивсь я в Бозі 
І прибігав до тебе знов і знов.
Всі почуття, що зворушили душу,
Хай би зостались в серці назавжди...
За душі, що в чистилищі, я прошу, 
Від них, мій Спасе, кару відведи.
1 Ти, Маріє, Матінко небесна,
Вставляйсь за мене і за всіх людей,
Аж поки душі праведних воскреснуть.
І Син Твій в славі до нас всіх зійде.








четвер, 9 березня 2023 р.

Допомога ЗСУ

 Сьогодні учні нашого класу підготували і передали гостинці для нашого випусника, який боронить нашу Батьківщину на сході України. Ми віримо, що перемога вже близько.