субота, 22 січня 2022 р.

З ДНЕМ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ! ТЕЛЕМІСТ ЄДНАННЯ

ТЕЛЕМІСТ ЄДНАННЯ

присвячений Дню Соборності України "Схід і Захід разом назавжди"


    Заліщицька державна гімназія взяла участь у телемості "Схід і Захід разом назавжди", до якого доєдналися 16 закладів освіти України, директори яких є учасниками фінсько-українського проєкту "Learning Together" (Академія ефективного шкільного управління). 

    Напрочуд вдалий захід відбувся в переддень Дня Соборності України, який мав на меті познайомити учасників телемосту з історіями шкіл, дізнатися про захоплення  учнів, налагодити дружні зв'язки й спланувати цікаві спільні заходи в майбутньому. 

    "Безмежне щастя від єдності і справжню патріотичну насолоду отримали всі учасники нашого телемосту. Усі ми вкотре довели, що ми одна родина - єдина, соборна, демократична, незалежна Україна! У єдності наша сила, слався рідна Батьківщино!", з запалом ділилися своїми враженнями учні й керівники шкіл.






середа, 19 січня 2022 р.

Шануймо наші традиції

Цікавим та змістовним став народознавчий захід, проведений у 4-А класі його класним керівником Оксаною Олексюк якраз перед завершенням циклу Різдвяно-новорічних свят. Колядки та щедрівки, віншування засівальників у виконанні гімназистів, пампушки та узвар  особливо підкреслили необхідність збереження традицій українського народу молодим талановитим поколінням. Особливо після виконання Юлею Боднар (скрипка) та Ренатою Федьків (фортепіано) «Мелодії» Мирослава Скорика. Гостею заходу була вчителька хімії Надія Сопилюк із власними поетичними надбаннями. Цікаві вірші про свій предмет, про життєву мудрість та про Різдво читала Надія Іванівна із своєї збірки поезій. 

Також учасники заходу могли познайомитися з творчістю Софії Уколовою, переглянувши персональну виставку учениці.