середа, 31 березня 2021 р.

Юні знавці БІБЛІЇ



Наші гімназисти нещодавно взяли участь у Всеукраїнському конкурсі "Знавці Біблії".
Велику підотовчу роботу й наставництво для учнів здійснювала Юлія Василівна Сидорик (с.с.Клара).
Метою проведення Конкурсу є укорінення практики проведення в Україні інтелектуальних змагань із знання Біблії, підвищення інтересу дітей і молоді до систематичного читання Біблії, засвоєння ними християнських моральних цінностей та її використання у повсякденному житті; сприяння консолідації сім’ї та школи у духовно-моральному вихованні дітей і юнацтва; використання досвіду різних країн світу до розв’язання проблем духовно-морального виховання підростаючого покоління; інформування педагогів і батьків про предмети духовно-морального спрямування.

За результатами конкурсу ІІІ місце здобула учениця 3(5)-А класу Поліна Прокопа.

Щиро вітаємо всіх конкурсантів з активною участю в конкурсі і бажаємо нових успіхів! 

неділя, 28 березня 2021 р.

Продовження дистанційного навчання

 26 березня 2021 року відбулося позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Заліщицькій міській раді. 

 У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації на території Заліщицької міської ради засідання комісії вирішило, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, перевести заклади загальної середньої освіти Заліщицької міської ради на дистанційну форму навчання з 29 березня 2021 року по 09 квітня 2021 року.

понеділок, 22 березня 2021 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ВОДИ


Всесвітній день води (або Всесвітній день водних ресурсів) започатковано резолюцією Генеральної Асамблеї ООН в 1993 році і відзначається щорічно 22 березня. У резолюції запропоновано державам проводити в цей день заходи, присвячені збереженню і освоєнню водних ресурсів, які є основою для соціального прогресу та розвитку людства. Збереження водних ресурсів світу є вкрай важливим завданням усієї міжнародної спільноти. В умовах наростаючого дефіциту актуальність заходів на збереження водних ресурсів лише зростає. На сьогодні понад 2,8 мільярдів осіб в усьому світі відчувають щоденний дефіцит води, із них майже 25% мають загрозливу для здоров'я нестачу води. Вода - це той ресурс, без якого говорити про майбутнє немає сенсу, а тому про її збереження слід говорити як про аксіому.
Щорічно в міжнародний день води проводиться ряд тематичних заходів по всьому світу, зокрема і в Україні, для якої вода має ще й стратегічне значення. Україна належить до тих європейських країн, де забезпеченість водними ресурсами населення є низькою. Звісна річ що це пов'язано перш за все з природними умовами нашої держави, однак завдання берегти воду є справою усіх і кожного. Як вже зазначалося, кожного року у Всесвітнього дня води є своя тематика. В цьому році це "Цінність води". Організатори (ООН) пропонують сьогодні обговорити в соціальних мережах та на різних платформах питання цінності води для кожного. В 2021 році тематикою Міжнародного дня води буде "Вода для сільського господарства", аби підкреслити проблеми забезпечення водою сільськогосподарських угідь задля забезпечення продовольчої безпеки в усьому світі.

пʼятниця, 5 березня 2021 р.

Хеппі Челендж "Простір щастя"

 Навіть у найпрекрасніших своїх мріях людина не може уявити нічого прекраснішого ніж природа. 05.03.2021. Учні 3(7)А класу разом зі мною, приєдналися до Хеппі Челенджу "Простір щастя". Уколова Софія та Теремчук Федора презентували онлайн на виховній годині свої роботи "Природа у наших руках. Бережіть її!"